Μηχανή Αναζήτησης:
     
 
     
spot loading...
 
Free online flash games
 
Visto » η ελληνική μηχανή αναζήτησης με τα καλύτερα αποτελέσματα!
Συμπληρώστε όλα τα πεδία της φόρμας που ακολουθεί για να καταχωρήσετε το web site σας στον θεματικό κατάλογο του Visto. Το περιεχόμενο του web site πρέπει να σχετίζεται με την Ελλάδα.
  Στοιχεία του Web Site σας
Συμπληρώστε τις παρακάτω πληροφορίες σχετικά με το site σας για να μας βοηθήσετε να κατανοήσουμε το περιεχόμενο του και να το ταξινομήσουμε σωστά. Παρακαλούμε να είστε περιληπτικοί και να μην χρησιμοποιείτε μόνο κεφαλαία γράμματα. Το Visto έχει το δικαίωμα να διορθώσει όλους τους τίτλους και τις περιγραφές.
 
Διεύθυνση Url:
 Η διεύθυνση του web site που ξεκινά με "http://"
(π.χ. http://www.visto.gr/)
 
Τίτλος Σελίδας:
 Το όνομα του site (π.χ. Visto)
 
Περιγραφή:
 · Μια σύντομη περιγραφή του περιεχομένου του site
(π.χ. Ελληνική μηχανή αναζήτησης με θεματικό κατάλογο επιλεγμένων διαδικτυακών τόπων.)
· Μέχρι 25 λέξεις
· Μην επαναλαμβάνετε τον τίτλο του site ή της κατηγορίας
· Μην αρχίζετε με κεφαλαία κάθε λέξη
· Μην χρησιμοποιείτε κώδικα HTML
 
Κατηγορία:
Κεντική Κατηγορία
Υποκατηγορία
 Έχετε επιλέξει να καταχωρήσετε το web site σας στην παραπάνω θεματική κατηγορία του Visto. Αν δεν είστε βέβαιοι πως η παραπάνω κατηγορία είναι η καταλληλότερη για το site σας παρακαλούμε εξερευνείστε καλύτερα τις θεματικές κατηγορίες του Visto και όταν βρίσκεστε στην κατάλληλη επιλέξτε προσθήκη site.
 
  Προσωπικά Στοιχεία
Σε περίπτωση που έχουμε ερωτήσεις σχετικά με την τοποθέτηση του site σας και για να βεβαιωθούμε ότι οι καταχωρήσεις του Visto δεν μπορούν να αλλαχθούν από τρίτους δίχως άδεια, παρακαλούμε συμπληρώστε τα επόμενα στοιχεία:
 
Το Όνομα σας:
Το e-mail σας:
 Τα παραπάνω στοιχεία είναι απολύτως εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται μόνο για να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για θέματα που αφορούν στην καταχώρισή σας.
 
  Αποστολή Καταχώρισης
Παρακαλούμε ελέγξτε πως συμπληρώσατε όλα τα παραπάνω πεδία σύμφωνα με τις οδηγίες και κατόπιν πατήστε αποστολή. Το web site σας θα καταχωρηθεί από τη συντακτική μας ομάδα σε σύντομο χρονικό διάστημα.
 
 


©2002-07 Vistoweb. All Rights Reserved.   | Αρχική Σελίδα | Πληροφορίες | Όροι χρήσης & δήλωση απορρήτου | Επικοινωνία

 

Χρόνος αναζήτησης : 0.452 "